Rulouri de legume cu bacon si cascaval

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 1 Sep 2012 | 5512 vizualizari

 

Rulourile de legume cu bacon si cascaval,reteta cu numarul doua suteeeeeeeeee! O gustare calda excelenta!

 

INGREDIENTE

  • o vanata potrivita
  • un dovlecel
  • 8 felii bacon
  • 8 felii de cascaval Delaco
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de legume cu bacon si cascaval:

Vanata se taie pe lungime in felii subtiri si se pun in apa su sare pentru 20 min.

Dovlecelul taiat felii subtiri pe lungime,se sareaza si se lasa 10 min.Dupa 10 min.se scurg de zeama lasata,se tamponeaza usor cu hartie prosop si se pun la gratinat in tigaia dry cooker.La fel se procedeaza si cu feliie de vanata.

Asamblare: bacon,vanata,cascaval,dovlecel.Se ruleaza,se prind cu scobitori si de baga in cuptorul incins in prealabil.

Se tin in cuptor circa 20 minute.

Se servesc calde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de legume cu bacon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

Bunica 1

08.09.2012, 11:14

te iert pentru ca ai venit cu flori

Bunica 1

08.09.2012, 11:15

Ieri toata ziua n-am avut calculator si nu mi-a fost deloc bine

gaby_duceag 1

08.09.2012, 11:20

Bunica
08.09.2012, 11:14

te iert pentru ca ai venit cu flori

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Steluţe sărate cu caşcaval şi nuci